Etusivu Mökit Marjat Mehuasema Tietoa tilasta


   

 

 

 

Lämpimät, hyvin varustetut mökit ympäri vuoden

Mökkimme ovat hyvin varustettuja ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Oma vene, pihagrilli ja uimaranta käytössä, matalat hiekkarannat. Astiat, peitot, tyynyt ja polttopuut. Meiltä voi vuokrata myös paljun kylpynautintoihin. Outokummun palvelut 15 km, myymäläauto 1,6 km. Lentopallokenttä vapaasti käytössä. Mökit voit varata kätevästi Lomarenkaan tai Finland Cottage Rentals kautta.  Voit olla myös meihin suoraan yhteydessä (yhteystiedot sivun alalaidassa). Kuvia mökeistä.

Pihamökki - CJOE145PIHAMÖKKI ***
4 hengelle, 50 m², Juojärven rantaan 100 m. Oma pieni hiekkaranta, vene ja lepotuolit rannassa. Olohuone, makuuhuone, eteinen, pesuhuone ja sauna. Tiskikone! Pihagrilli. Tämä "lapinhenkinen", romanttinen pyöröhirsimökki on tullut suosituksi varsinkin hääparien joukossa. Mukavan lähellä päätaloa asioinnin kannalta, silti oma rauha eikä näköyhteyttä.  Punertavat ruskan värit tekstiileissä.
  Lue lisää

Rantamökki - CJOE146RANTAMÖKKI ****
4-5 hengelle, 60 m² Juojärven rannalla.  Olohuone, tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, pesuhuone ja sauna. Tiskikone! Neljän tähden mökki, jossa kaksi makuuhuonetta. Rauhallinen suojaisa sijainti, punertavat ja liilan sävyt tekstiileissä. Mökin lähellä pieni luonnonsaari, vene ja pihagrilli vakiovarusteena. 
Lue lisää

Uusi mökki - CJOE147UUSI MÖKKI ***
4-6 hengelle, 50 m², Juojärven rantaan 30 m. Olohuone, tupakeittiö, makuuhuone, parvi, pesuhuone. Tiskikone! Erillinen puilla lämmitettävä rantasauna, matala hiekkaranta ja vene. Mökin edessä järvimaisemin terassi, jossa pöytäryhmä ja pihagrilli. Pirteät turkoosin ja vihreän sävyt tekstiileissä ja sisustuksessa, avarat maisemat. Mukavat korituolit kuuluvat sisustukseen, hyvä valikoima astioita ja lapsille leluarkku. Lue lisää

VANHA MÖKKI - ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse!  
Mökillä on aivan veden rajassa oleva puulämmitteinen vanhanajan kunnon sauna terassilaitureineen ja upea pihasta avautuva järvimaisema. Grillikota, jossa valmistaa hetkessä letut, makkarat ja grilliruoat, talvellakin lämmin. Mökillä valkoisen ja suklaan sävyjä vanhaa kunnioittaen. Vene. Suojainen sijainti ja tie perille asti. Edullinen vaihtoehto. Puucee. Juomavesi viedään mukana. Tiedustelut: 050 5553 519. Lue lisää

Kaksola/Jaakko Kaksonen   |  Viuruntie 15, 83500 Outokumpu   |   +358 50 5553 519   |   jaakko.kaksonen@gmail.com